Nyckeltalsdagen 2022

Bästa Attraktiv Arbetsgivarindex®
Uniper
Bästa Jämställdhetsindex JÄMIX®
Sveriges Radio
Bästa Hälsoindex
Sveriges Riksbank
Stora Nyckeltalsdagen 5 maj 2022
Årets tema: Drömledarskapets grundförutsättningar och framgångsfaktorer!

Under årets Stora Nyckeltalsdag den 5 maj reflekterade vi över ännu ett pandemiår som gjort bokslut. Anders Johrén och Bino Catasús guidade oss igenom databasen, som drömmaren och realisten visade bland annat hur vi ser en alltmer uppdelad arbetsmarknad till följd av distansarbete och på-platsarbete. 

Vi gästades av också Svante Randlert, grundare Great Result, VD Wisory Business & People Advisor och författare till bland annat boken: Drömledarskapet! Svante gav oss de viktigaste framgångsfaktorerna för att skapa ett ledarskap där ledare och medarbetare tillsammans presterar ännu bättre imorgon. 

Vi fick också äran att välkomna våra nya delägare Söderberg & Partners på scen och lyssna till deras VD Gustaf Rentzhog som berättade om varför de har valt att kroka arm med Nyckeltalsinstitutet. Jenny Persson, HR-chef på Söderberg & Partners var också på plats och reflekterade över deras pandemiår 2021. 

Dagen modererades av Anna Dyhre som bjöd in till intressanta, roliga och lärorika samtal med våra gäster om allt från drömledarskapet till hur HR kapitalet är en ledningsfråga. 

Framför allt firade vi 2021 års framgångar och firade årets vinnare Uniper, Sveriges Radio och Sveriges Riksbank!

Se bilder från dagen nedan. 

Information om nästa års Stora Nyckeltalsdag kommer snart. 
Om du har några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss.