Stora Nyckeltalsdagen

Stora Nyckeltalsdagen 26 april 2024

Dagen då vi firar årets arbetsgivare med de bästa arbetsvillkoren och de största förflyttningarna!

ÅRETS TEMA: Upskill – Reskill - en viktig ingrediens för hållbar kompetensförsörjning!

Dags att göra bokslut och utvärdera 2023! Hur ser våra kvitton ut på de insatser vi gjort i våra verksamheter? Vad gjorde vi bra som arbetsgivare? Och vilka utmaningar har vi brottats med? Hur har omvärlden och kollegorna i branschen haft det jämfört oss? Svaren får vi på Stora Nyckeltalsdagen!

Förra årets lärdom var bland annat att vi i svenskt arbetsliv kan bli ännu bättre på att utveckla befintliga medarbetares kompetens och öka den interna rekryteringen. Har vi blivit bättre på detta under 2023? Våra analytiker presenterar svaren från årets databas med över 800 000 medarbetares arbetsvillkor med över 20 tillgängliga branscher. 

 

Våra fantastiska gäster på scen är:

Anna Dyhre – dagens moderator och samtalsledare! Anna har svart bälte i Employer Branding och är en ”växthusperson” som sprider energi och får oss i omgivningen att växa. 

Pär Lager – som till vardags håller hus på Försvarshögskolan där han utbildar ledare och analyserar omvärlden i syfte att bidra till Sveriges totalförsvar. Pär är författare till Upskill och Reskill – smart kompetensutveckling för dig, ditt team och din organisation – vilket Pär inspirerar oss kring på Stora Nyckeltalsdagen! Hur gör vi lärande till en självklar del av vardagen på jobbet – och livet i stort?

Svante Randlert – VD & grundare av Wisory gästar oss och samtalar med oss kring hans nya bok som släpps under våren: KLOKfaktorerna – 10 egenskaper som förenar 100 framgångsrika ledare. Vilka är dessa framgångsfaktorer? Hur har Svante fått fram dessa? Vad kan vi ta med oss i vår egen vardag?

Som alltid, guidas vi genom databasen och får en reflektion av året som gått, siffror och analys för framtidens verksamhetsstyrning av våra kloka kollegor – Anders Johrén, analytiker Nyckeltalsinstitutet och Bino Catasús, professor vid Stockholms universitet. 

Framför allt kommer vi att fira 2023 års framgångar och dela ut priser till:

Årets mest attraktiva arbetsgivare!
Årets mest jämställda arbetsgivare!
Årets mest hälsosamma arbetsgivare!
Årets bästa förflyttning!

Plats: Bygget Konferens, Norrlandsgatan 11, Stockholm
Datum & Tid: 26 april, 08.30 – 12.00

Vid anmälan ange om du vill delta digitalt via länk eller fysiskt på plats.
Kostnadsfritt digitalt deltagande. Dagen livestreamas och deltagande sker via länk.

Deltagande fysiskt är kostnadsfritt för våra kunder och samarbetspartners, medföljande gäster 995:-. No show-avgift 595:-. Anmälan är bindande men kan överlåtas.
Begränsat antal platser på plats, först till kvarn gäller.

 

Vi ses på Stora Nyckeltalsdagen!

Dagens program

08.30 Varmt välkomna!

Tina Ekström, VD på Nyckeltalsinstitutet och Anna Dyhre kickstartar Stora Nyckeltasdagen 2024!

08.40 Vad hände i svenskt arbetsliv 2023?

Anders Johrén, partner och analytiker på Nyckeltalsinstitutet, guidar oss tillsammans med Bino Catasús, professor vid Stockholms universitet, genom årets databas med rykande färsk data om svenskt arbetsliv.

09.15 Inspirationsföreläsning med Pär Lager: Upskill och Reskill – smart kompetensutveckling för dig, ditt team och din organisation!

10.20 Paus

10.45: Svante Randlert samtalar på scen om de 10 egenskaper som han ser förenar 100 framgångsrika ledare. Vilka är dessa klokfaktorer?

11.00: ”Talkshow” med Anna Dyhre och gäster på scen: 2024 – 2025 – hur ser era råd ut gällande rollen som arbetsgivare i dessa tider med val i USA, krig i Europa, inflation som förväntas gå ner. Hur styr vi våra verksamheter på bästa sätt? Vilka nyckeltal är de viktigaste att ha med sig? 

11.30 Prisutdelning
Inom kategorierna: Årets bästa förflyttning! Årets vinnare i Attraktiv arbetsgivarindex, jämställdhetsindex Jämix och Hälsoindex!

Om oss
nyckeltals institutet red

Nyckeltalsinstitutet AB gör sedan 1996 årliga systematiska mätningar avseende personalekonomiska nyckeltal. Genom Nyckeltalsinstitutets verksamhet har definitioner för nyckeltal skapats, som idag används av många företag och organistationer i Sverige. 

Dela gärna detta