En vecka kvar till Stora Nyckeltalsdagen 2019!

Om en vecka, torsdagen den 9:e maj, är det äntligen dags för vårt största event 2019 – Stora Nyckeltalsdagen!

Under en förmiddag bjuder vi på inspirationsföreläsningar och senaste nytt inom HR-nyckeltal och statistik. Vi hyllar de företag och organisationer som på riktigt arbetar för att vara en hållbar och attraktiv arbetsgivare och delar ut följande priser:

  • Sveriges Attraktivaste Arbetsgivare
  • Sveriges Mest Jämställda Arbetsplats
  • Sveriges Bästa Hälsoindex

På plats har vi även inspirationsföreläsaren Svante Randlert, en av Sveriges mest efterfrågade talare och författaren bakom bästsäljaren ”Drömarbetsgivaren” och hjärnan bakom podcasten ”Chefssnack”. Under Stora Nyckeltalsdagen 2019 guidar han oss i ”De 10 budorden för att få medarbetare att vissla hela vägen till jobbet”.

Vidare har vi även Tina Ekström, VD Nyckeltalsinstitutet, professor Bino Catasús och Anders Johrén, expert Nyckeltalsinstitutet. De kommer att presentera Nyckeltalsportalen och årets databas samt ge en guidad tur i årets resultat med nya samband och intressanta HR-nyckeltal.

Datum och tid: Torsdagen den 9 maj kl 09.00 – 12.00

Plats: Bygget Konferens, Norrlandsgatan 11, Stockholm

Vi har endast några få platser kvar till eventet.
Läs mer och anmäl dig här!

Related Posts

nyckeltals institutet red

Nyckeltalsinstitutet AB gör sedan 1996 årliga systematiska mätningar avseende personalekonomiska nyckeltal. Genom Nyckeltalsinstitutets verksamhet har definitioner för nyckeltal skapats, som idag används av många företag och organistationer i Sverige. 

Popular Post