Webinar 4 februari – Upplevd och uppmätt jämställdhet!

Kostnadsfritt webinar 4 februari – Upplevd och uppmätt jämställdhet!

Jämställda arbetsplatser med inkluderande  kultur, så vill de flesta arbetsgivare uppfattas och vara.
Hur tar vi reda på hur det ser ut i verkligheten?

Välkommen till kostnadsfritt webinar i konsten att mäta upplevd och uppmätt jämställdhet. 
4 februari klockan 08.30 – 09.30
Anmälan bekräftas med en länk till webinaret.

Träffa Karol Vieker från Handelshögskolan Stockholm som kartlägger både upplevd och uppmätt jämställdhet och hör mer om hur denna två dimensionella karta hjälper dem att utvecklas mot sina mål.

På webinaret deltar även Anders Johrén från Nyckeltalsinstitutet, han visar hur data om arbetsvillkor, arbetsmiljö och utveckling går att kartlägga ur ett jämställt perspektiv.

Paula Lejonkula, Praktikum AB, modererar och visar hur jämställdhetsboxen® bidrar till mer jämställda arbetsplatser. Det unika med jämställdhetsboxen är att den mäter det vi frågar om. Det är inte alltid upplevelsen om exempelvis lika karriärmöjligheter stämmer överens med hur det faktiskt ser ut.

Jämställdhetsboxen är ett resultat av ett utvecklande samarbete mellan Vestra Konsulter AB, Praktikum AB och Nyckeltalsinstitutet. Vestra hanterar enkätundersökningarna, Nyckeltalsinstitutet de uppmätta arbetsvillkoren och Praktikum tillhandahåller det stöd som behövs i det praktiska arbetet efter kartläggning och analys.

Välkommen att anmäla dig här

grupp av olika

 

 

Related Posts

nyckeltals institutet red

Nyckeltalsinstitutet AB gör sedan 1996 årliga systematiska mätningar avseende personalekonomiska nyckeltal. Genom Nyckeltalsinstitutets verksamhet har definitioner för nyckeltal skapats, som idag används av många företag och organistationer i Sverige. 

Popular Post