Datadrivet kulturarbete – som inkluderar!

Datadrivet kulturarbete - som inkluderar!

En heldag med modeller för det interna arbetet, siffror och nyckeltal för effektmätning och erfarenhetsutbyte av med- och motgångar i att leva och leda den kultur vi vill ha.

Vår ambition är att du som deltagare efter denna dag, ska få med dig både ny energi och nya idéer om ert eget interna kulturarbete. Du får med dig en samling bra övningar och modeller att föra en dialog internt med chefer och medarbetare. Så att ert fortsatta kulturarbete utvecklas och att ni får de förflyttningar ni önskar.

Det är ett arbete som aldrig tar slut och vi löser det inte med en dags utbildning – men! vi kan göra en ”halvhalt”, samla ihop oss, ladda oss med nya övningar och ny energi och ta fram vilken statistik vi bör rapportera för att mobilisera kraften internt på hemmaplan efter en dag med oss.

Det blir en dag om bland annat vikten av uttalade och outtalade beteenderegler på arbetsplatser samt normer som hjälper och hindrar bygget av en inkluderande kultur.

Utbildningen innehåller:

Utbildningen vänder sig till ledare och HR som vill ha en introduktion till ämnet Inkluderande kultur för att börja agera proaktivt för att leda utveckling i organisationen.

Kursledare:
Kerstin Hanell

Senior organisationskonsult inom ledarskap och kulturutveckling. Med bred erfarenhet nationellt och internationellt genom sina tidigare roller inom bland annat Organizational culture and capability, Coca-Cola.

Tina Ekström

VD Nyckeltalsinstitutet, med gedigen bakgrund inom HR som operativ samt strategisk chef. Idag i rollen senior konsult inom personalekonomi.

Vad kan ni förvänta er av kursen? 

Kerstin berättar mer och ger en inblick i kursens innehåll!

Anmälan och pris

Heldagsutbildning 
á 6 400: –/deltagare
exklusive moms.

Plats: digital utbildning via webblänk

Datum och tid:

Kurstillfällen:
24 oktober kl. 08.30 – 16.00

Anmälan är bindande men kan överlåtas.

Kontaktperson:

Elin Larsson, projektansvarig Kompetens & Utbildning

070 – 884 91 58
elin@nyckeltal.se

Om oss
nyckeltals institutet red

Nyckeltalsinstitutet AB gör sedan 1996 årliga systematiska mätningar avseende personalekonomiska nyckeltal. Genom Nyckeltalsinstitutets verksamhet har definitioner för nyckeltal skapats, som idag används av många företag och organistationer i Sverige. 

Dela gärna detta