Webinar – Techbranschen berör oss alla

Kostnadsfritt webinar 11 mars – Techbranschen berör oss alla

Redan innan pandemin slog till var det svårt att rekrytera och behålla teknisk kompetens. När samhället snabbt ställde om till hemarbete, karantän och social distansering, har digitaliseringen ökat i snabbare takt än någonsin förr. Behovet av tekniska lösningar och därmed IT-kompetens har inte bara blivit hett eftertraktat utan också en nödvändighet för företags och organisationers överlevnad.

Vi berörs alla av frågan – hur behåller vi den IT-kompetens vi har inom bolaget och hur attraherar vi nya medarbetare? Och hur ser behovet ut i Techbranschen och vilka kompetenser efterfrågas?

Välkomna till ett kostnadsfritt webinar i ett högaktuellt ämne där Ana Andric, näringspolitisk talesperson TechSverige och Anders Johrén, analytiker på Nyckeltalsinstitutet, pratar om deras tankar och diskuterar nuläget, kompetensbehov och framtidsspaningar inom Techbranschen.

Vad kan du som arbetsgivare göra? Vi ger dig 3 tips för att säkra upp kompetensen.

Anmäl dig idag till vårt Tech-webinar den 11 mars 2022 kl. 08.30-09.30.

Anders Johrén

Civilekonom, nyckeltalsexpert, föreläsare, utredare och personalekonomisk analytiker på Nyckeltalsinstitutet.

Ana Andric

Näringspolitisk expert på TechSverige med fokus på kompetensfrågor, inkludering och branschens attraktivitet.

Related Posts

nyckeltals institutet red

Nyckeltalsinstitutet AB gör sedan 1996 årliga systematiska mätningar avseende personalekonomiska nyckeltal. Genom Nyckeltalsinstitutets verksamhet har definitioner för nyckeltal skapats, som idag används av många företag och organistationer i Sverige. 

Popular Post