Och han tog på sig sin kavaj

Checkade in på jobbet i måndags, sett fram emot att komma in i lite andra rutiner nu efter sex veckor semester.

Själva semestern har på många sätt varit lärorik, framförallt p.g.a. att vi i början av sommaren flyttade in i ett hus i förorten. Det stora projektet, förutom att rådda en ledighet med flytt och två små barn, fick bli en ny uteplats på baksidan av huset. Kul med ett lite mer fysiskt projekt med planering, inköp och sedan själva utförandet. Speciellt kul när vi ser att resultatet blev så bra. Och tack till både min pappa och min svärfar för all hjälp.

Annars har sommaren mest (precis som för många andra gissar jag) handlat om värmen och att ge barnen svalka med hjälp av skugga, glass och såklart bad och bad och bad.

Vad bjuder hösten på då?

Först och främst måste jag ju skriva att det är fantastisk kul med vår nya kollega Elin Larsson som presenterades lite närmare i förra veckans blogg.

Många möten är inplanerade och förhoppningen är bl.a. att fortsätta stärka våra positioner inom ytterligare ett antal branscher. Vi har utöver detta positiva dialoger med flertalet olika organisationer inom både privata och offentliga sektorn samt potentiella samarbetspartners som vi tror kommer att bära frukt. Dessutom kommer vi i vanlig ordning hålla både utbildningar och seminarium. Både våra utbildningar och de seminarium vi deltar i presenteras på vår hemsida så snart de är officiella.

En rolig sak är också att vår VD Tina Ekström är ordförande i den jury som tar fram årets HR-Hjältar på Sveriges HR-förenings branschträffsgala nu i oktober. Ska bli spännande att se vilka vinnarna kommer bli. Ses vi där?

Personligen tycker jag också att det är väldigt roligt att vi på vår egna konferens/kick off i september ska arbeta tillsammans med Annmarie Palm, som är expert på Business Behavior, en härlig inspiratör och även var konferencier på Stora Nyckeltalsdagen tidigare i år (dessutom bodde vi grannar tidigare). Kul att samarbetet med Annmarie fortsätter.

Det var lite uppdatering från mig och Nyckeltalsinstitutet. Tror att det här blir en riktigt bra höst och jag önskar dig all lycka till framöver. Om ni är nyfiken på något hör av er!

 

Ps. nu bär jag väldigt sällan kavaj men jag tyckte att rubriken ändå var lite passande. Ds

 

Henrik Almgren

Related Posts

nyckeltals institutet red

Nyckeltalsinstitutet AB gör sedan 1996 årliga systematiska mätningar avseende personalekonomiska nyckeltal. Genom Nyckeltalsinstitutets verksamhet har definitioner för nyckeltal skapats, som idag används av många företag och organistationer i Sverige. 

Popular Post