Nyckeltalsportalen nominerad till MarC Awards 2019!

Nyckeltalsportalen© är en av de nominerade till Årets undersökningsprojekt och därmed en av finalisterna i undersökningsbranschens utmärkelse MarC Awards.

MarC Awards kallas för undersökningsbranschens egna Oscarsgala och arrangeras SMIF – Svenska Marknadsundersökningsföretag.
Det är otroligt roligt och hedrande att vår digitaliseringsresa uppmärksammas på detta sätt. Två år med både utmaningar och lärdomar, med ett team från Dapresy och Nyckeltalsinstitutet som tillsammans byggt webbportalen och transformerat databasen till framtiden.
Tack alla hjärnor och stjärnor som deltagit i detta arbete!

Resultatet? Blev det mer användarvänligt och enkelt?
Ja, som siffernörd får siffrorna tala för sig i detta svar. Våra användare loggar in i snitt 1-2 gånger i veckan på sin portal, vilket är unikt höga siffror. Databasen växer snabbare än tidigare och är och nu uppe i drygt 800 000 medarbetares arbetsvillkor.
Vi får mycket positiv feedback från våra kunder varav en kommentar värmer lite extra: – Nyckeltalsinstitutet har blivit som ett ”google för HR”.
Den 28 november sker prisutdelningen i Stockholm och vi får då veta hur vår nominering stod sig.
Läs mer om MarC Awards här.

Related Posts

nyckeltals institutet red

Nyckeltalsinstitutet AB gör sedan 1996 årliga systematiska mätningar avseende personalekonomiska nyckeltal. Genom Nyckeltalsinstitutets verksamhet har definitioner för nyckeltal skapats, som idag används av många företag och organistationer i Sverige. 

Popular Post