Friskarepåjobbet.se

logotyp-friskarepa%e2%95%a0ejobbet

Friskarepåjobbet.se är en digital företagshälsa som arbetar för att öka välmåendet på Sveriges arbetsplatser och vägleder företag genom hela hälso- och arbetsmiljöarbetet.
För att kunna påvisa effekten av företagshälsans insatser är det viktigt att kartlägga verksamhetens nuläge i hälsonyckeltalen, bestämma hälsofrämjande insatser och därefter följa upp resultatet med en ny mätning. Ur detta har samarbetet mellan Friskare på jobbet och Nyckeltalsinstitutet startat. Mätningen sker genom Nyckeltalsinstitutets Hälsoindex. Nyckeltalsinstitutet blir vår externa revisor i detta och ger kunden det ekonomiska diskussionsunderlaget för hälsoarbetet framöver.

Friskvårdsarbete är lönsamt, om det görs på rätt sätt. Vi på Friskarepåjobbet.se är experterna på ”hur” och Nyckeltalsinstitutet är experterna på hälsoekonomin och kartläggningarna. Tillsammans blir vi en strategisk partner till våra kunder som direkt får ett värde på insatsen i företagshälsan.

Medarbetare, motiverade och friska, är oerhört viktiga för verksamhetens framgång och det är därför lönsamt med rätt insatser inom friskvårdsarbetet. Tillsammans med Nyckeltalsinstitutet kan Friskare på jobbet ta fram statistik som visar på sambandet mellan medarbetares hälsostatus och deras effektivitet i arbetet. Tillsammans kan vi göra Sverige friskare.

Nyfiken på hur det ser ut hos er? Gå in på vår hemsida och klicka på ”så mycket läcker er organisation” för att snabbt få en bild av kostnader relaterade till kondition i organisationen.

För mer information om Friskare på jobbet vänligen besök www.friskarepåjobbet.se eller ring Mattias Johansson, VD på 070-140 10 01.

Christina Grass

Marknadskoordinator

Related Posts

nyckeltals institutet red

Nyckeltalsinstitutet AB gör sedan 1996 årliga systematiska mätningar avseende personalekonomiska nyckeltal. Genom Nyckeltalsinstitutets verksamhet har definitioner för nyckeltal skapats, som idag används av många företag och organistationer i Sverige. 

Popular Post