Finalisterna till Sveriges HR hjältar 2018

Sveriges HR Förening är en branschförening som sedan 1921 har samlat medlemmar runt om i Sverige för att lyfta och synliggöra frågor inom HR. Nu arrangerar de för första gången HR Galan på Cirkus i Stockholm.

– Det känns helt fantastiskt att Sveriges HR Förening nu tar ett stort kliv framåt inom HR-branschen. Med över 7 000 medlemmar och en lång historia visar vår förening att vi både har trovärdighet och HR-branschens genuina stöd att lyfta fram och uppmärksamma Sveriges HR-hjältar. Vi har så många eldsjälar inom HR som var och en förtjänar all uppmärksamhet, säger Manne Didehvar, generalsekreterare Sveriges HR Förening.

Med över 70 nomineringar har en jury nu utsett nio finalister i totalt tre kategorier, Sveriges HR-Chef, Sveriges HR-medarbetare och Sveriges HR-profil. I juryn sitter företagsledare och personer med bred och djup kunskap inom HR som gör grundliga referensförfrågningar på de nominerade för att säkerställa varje nominering.

– Vår engagerade jurygrupp har gjort ett fantastiskt arbete med att få fram finalisterna. Jag är både stolt och glad över att vi har fått fram så många värdiga nominerade, i mina ögon är alla vinnare och jag ser fram emot att få välkomna dem till HR Galan den 9 oktober där vinnaren kommer att utses, avslutar Manne Didehvar.

Manne Didehvar, Generalsekreterare Sveriges HR Förening

Finalisterna för Sveriges HR-profil är:

Petter Stordalen, ägare Nordic Choice Hotels

Madeleine Raukas, Direktör Trafik och Service på SJ

Morgan Alling, skådespelare, regissör och föreläsare

Finalisterna för Sveriges HR-chef är:

Louise Ring, HR Direktör på Axfood

Lena Östblom, HR-chef, Ängelholms kommun

Henrik Dider, HR Direktör på Scandic Sverige

Finalisterna för Sveriges HR-medarbetare är:

Trafikverket, Rekryteringsenheten

Sofia Dandenell, HR Business Partner West & South på CGI

Hanna Wiljebrand, Affärsutvecklare och HR-specialist på Create Business Incubator

Related Posts

nyckeltals institutet red

Nyckeltalsinstitutet AB gör sedan 1996 årliga systematiska mätningar avseende personalekonomiska nyckeltal. Genom Nyckeltalsinstitutets verksamhet har definitioner för nyckeltal skapats, som idag används av många företag och organistationer i Sverige. 

Popular Post