Elin Larsson – ny nyckeltalare!

Hej kolleger och framtida samarbetspartners. Jag är väldigt glad att starta det här nya kapitlet i mitt liv och bli en del av Nyckeltalsinstitutet. Jag är nyss hemflyttad till Stockholm efter över sju år i Tyskland där jag främst jobbat inom account management på olika företag. Förutom att ha samlat erfarenheter från olika branscher har jag utvecklat kunskap om affärsrelationer, service och business behavior. Detta gäller för tyska marknaden, och även den brittiska och amerikanska. Att förstå människors, och verksamheters, behov och kunna möta dessa med en professionell lösning är vad som driver mig. Jag är utbildad personalvetare i botten och faktum är att jag haft Anders Johrén som föreläsare! Det var 9-10 år sen på PAO-programmet på Stockholms Universitet. Nu ser jag fram emot att kombinera min personalvetarutbildning och erfarenhet av att skapa och utveckla affärsrelationer i min nya roll på Nyckeltalsinstitutet.

Det som lockade med Nyckeltalsinstitutet var främst det faktum att jag kan identifiera mig med verksamheten och dess mål. Även det varma bemötandet av Tina och kollegerna och den positiva atmosfären. Jag kan inte föreställa mig något bättre än att jobba för att öka kunskapen om hälsan, jämställdheten och hållbarheten på företag och på så sätt långsiktigt arbeta för bättre villkor på den svenska arbetsmarknaden. Dessutom är jag övertygad om att Nyckeltalsinstitutet är en plats där vi utvecklas tillsammans och där det jag bidrar med kommer att göra ett tydligt avtryck.

Det är inte många som vet att jag deltagit i norska baristamästerskapen. Året var 2007 och jag jobbade på ett franskt bageri/café i Oslo som la väldigt stor vikt vid kaffekvaliteten, vilket resulterade i att jag blev en riktig kaffenörd.

Jag ser fram emot nya möten, erfarenheter och att utveckla kundrelationer och skapa nya. Väl mött över en god kopp kaffe snart!

Elin Larsson, HR konsult, Nyckeltalsinstitutet

 

Related Posts

nyckeltals institutet red

Nyckeltalsinstitutet AB gör sedan 1996 årliga systematiska mätningar avseende personalekonomiska nyckeltal. Genom Nyckeltalsinstitutets verksamhet har definitioner för nyckeltal skapats, som idag används av många företag och organistationer i Sverige. 

Popular Post