Daniel Ågren – nyckeltalaren som älskar julmusik!

Äntligen är vi igång på full fart igen och vi har fått en ny härlig kollega som ska stärka upp oss, Daniel Ågren! Inskolningen pågår för fullt och så här en vecka sedan starten passar vi på att ställa några frågor för att fånga upp känslan hos 5 dagar gammal nyckeltalare.

Hur känns det?
Glad, trött men också förväntansfull!

Vem är Daniel?
Jag är en driven person som hela tiden fokuserar på att hitta de goda lösningarna i allt.
Det personliga mötet betyder mycket för mig, då det ökar möjligheten att skapa goda, långsiktiga relationer. Förutom jobbet så har jag fru och en son på snart 3 år. Vi tillbringar gärna vår lediga tid i fjällen och på somrarna i sommarhuset på Åland. Att ha en balans i livet mellan jobb, familj och egen tid är viktigt för mig, på alla plan. 

Vad lockade dig till oss på Nyckeltalsinstitutet?
Det som lockade mig var företagets värderingar, drivkraft och produkter. Nyckeltalsportalen som lanserades i våras ligger precis i tiden för vad arbetsgivarna behöver, och det är som klippt och skuret för mig att få arbeta med. Jag vill verkligen följa med på denna spännande resa Nyckeltalsinstitutet gör. Digitaliseringen gör att vi ligger i framkant när det gäller detta med HR nyckeltal och mätinstrument. 

Efter din första vecka, hur känns det?
Första veckan har varit väldigt spännande. Oerhört mycket att ta in men i samma stund väldigt intressant. Jag är bekant med HR branschen och många vet om vem jag är eftersom jag kommer från utbildningsföretag med en avdelning som fokuserade på HR gällande kompetensförsörjning. Resan med inskolning har bara börjat, det blir nog någon vecka till med mycket input av information och lärdomar som är bra att ha med sig. 

Vad tror du om dina framtida fotavtryck här på Nyckeltalsinstitutet?
Frågan är svår men om vi tänker oss att vi åker långfärdsskidor så hoppas jag att jag bidrar till att nya spår och sträckor dras fram för åkarna. Jag gillar utveckling och jag hoppas bidra till att Nyckeltalsinstitutet tar sig vidare i sin utveckling.  

Sista frågan, finns det något som inte så många andra vet om dig?
Jag är riktigt bra på att bygga Lego! Jag bygger i olika komplicerade varianter eller kända saker som The Simpsons World och Westminster Palace som innehöll drygt 50 000 legobitar.  Nästa mål är att bygga Disney slottet på 4 000 legobitar. (Daniel önskar sig det i julklapp hälsar han)

Det är otroligt kul att ha dig med i team Nyckeltal, varmt välkommen Daniel och stort lycka till!

Daniel Ågren, Nyckeltalsinstitutets senaste tillskott.

Related Posts

nyckeltals institutet red

Nyckeltalsinstitutet AB gör sedan 1996 årliga systematiska mätningar avseende personalekonomiska nyckeltal. Genom Nyckeltalsinstitutets verksamhet har definitioner för nyckeltal skapats, som idag används av många företag och organistationer i Sverige. 

Popular Post