Dags att flytta……!

I tiden mellan hägg och syrén är det mycket som är i görningen. Så även på Nyckeltalsinstitutet!
Vi är i full gång inför flytt till nytt kontor och planering av seminarium i Almedalen så sommaren bjuder på en hel del spännande aktiviteter.

Under de senaste veckorna har vi arrangerat flera välbesökta frukostseminarier tillsammans med företaget Cresnia, specialister på flyttprojektledning, på temat hur vi planerar och förändrar våra kontorsmiljöer för att vara bäst lämpade för ett hållbart arbetsliv. Hur kan vi skapa optimala förutsättningar utifrån skiftande krav där medarbetare trivs och ges möjlighet att prestera sitt allra bästa för att bidra till verksamhetens framgång? Det finns många olika tankar och teorier kring detta och ett stort behov av ökad kunskap vad gäller förberedelsearbetet för att kunna ta rätt beslut när en verksamhet står inför att flytta eller bygga om i en befintlig miljö.

Det tema vi valt att sätta fokus på under årets Almedalsvecka tangerar till viss del ovanstående – hur påverkar ett mer digitaliserat arbetsliv våra arbetsplatser, vår hälsa och prestationsförmåga!? Morgonen den 4 juli bjuder vi in en panel till samtal med fokus på konkreta erfarenheter av att anpassa sitt kontor för ett alltmer flexibelt arbetssätt och vi kopplar även på ekonomiska resonemang hur vi kan räkna på de olika investeringar som görs.
Att döma av de olika fokusområden som står i centrum för debatterna i Visby i år så är just digitalisering ett hett tema. Det återfinns i inte mindre 349 seminarier av totalt 3 112 registrerade evenemang.

Nu ska vi snart packa våra flyttlådor och komma på plats i ny omgivning. Såklart med målbilden att vårt eget förberedelsearbete, däribland en digital lösning som kopplar våra telefoner till den som är tillgänglig, matchar upp mot en fortsatt framgångsrik utveckling för Nyckeltalsinstitutet!

Lisa Karthäuser

Related Posts

nyckeltals institutet red

Nyckeltalsinstitutet AB gör sedan 1996 årliga systematiska mätningar avseende personalekonomiska nyckeltal. Genom Nyckeltalsinstitutets verksamhet har definitioner för nyckeltal skapats, som idag används av många företag och organistationer i Sverige. 

Popular Post