Alice Stahre – söderbönan som nyckeltalar!

Allt är föränderligt och allt utvecklas, så även vi på Nyckeltalsinstitutet.
Vi har en ny spelare med i vårt team Nyckeltal, Alice Stahre!
En av det bästa sakerna med nya kollegor, är deras nyfikna fråga: Varför gör ni på detta viset? Precis som i filmen om Ronja Rövardotter. Vi tror att Alice är Nyckeltalsinstitutets nya Ronja som orädd slänger sig ut på nya äventyr, med ett stort hjärta för alla och som ständigt kommer hålla oss i utveckling med sina kloka frågor och idéer.

Vad tror du Alice?
Vilken roll i team Nyckeltal kommer du att ta tror du?
Jag är en relationsmänniska så jag tror att jag kommer vara en i teamet som bygger nätverk och förmedlar erfarenheter. Lite Ronja har jag nog i mig, jag gillar ju äventyr, människor och djur.

Hur känns det så här mitt i inskolningsperioden?
Det känns bra! Jag har fått ett väldigt varmt välkomnande och en otroligt klok introduktion, lärorik, rolig och utmanande.

Om du skulle beskriva dig med tre ord, vem är Alice?
Glad, nyfiken och social.

Vad lockade dig till oss på Nyckeltalsinstitutet?
Det som lockade mig till Nyckeltalsinstitutet var att ni arbetar aktivt med väldigt viktiga frågor som hjälper företag att utveckla en sund arbetsmiljö för alla, som ger framgång för företaget och som i långa loppet även påverkar samhället positivt.

Sista frågan, finns det något som inte så många andra vet om dig?
Jag är grymt bra på att laga mat! Det kommer nog från mina gener, min krögarfamilj som i många år har drivit restauranger på Södermalm i Stockholm. Men jag har mitt hjärta i de täta skogarna i Värmland, där jag tillbringade mina sommarlov hos mormor och morfar. En söderböna med fötterna i skogen, det kan man nog kalla mig.

Varmt välkommen Alice till oss! Och stort lycka till!

Related Posts

nyckeltals institutet red

Nyckeltalsinstitutet AB gör sedan 1996 årliga systematiska mätningar avseende personalekonomiska nyckeltal. Genom Nyckeltalsinstitutets verksamhet har definitioner för nyckeltal skapats, som idag används av många företag och organistationer i Sverige. 

Popular Post