Så skapas ett ekonomiskt och framgångsrikt arbetsmiljöarbete!

Hälsosamt arbetsliv - bättre ekonomi

En unik online utbildning som kombinerar de hälsoekonomiska analyserna och argumenten med praktisk träning i organisatorisk och social arbetsmiljö

Innehåll:

Utbildningen vänder sig till dig som vill:

  • stärka de ekonomiska argumenten för åtgärder som förbättrar hälsostatus och hållbarheten bland de anställda.
  • bli bättre på att analysera, tolka och även ta fram nyckeltal kring hälsa och arbetsmiljö.
  • få stärkt verktygslåda för det praktiska arbetet inom organisatorisk och social arbetsmiljö.
  • bli en bättre beställare av tjänster inom hälsa och arbetsmiljö.


Utbildningen genomförs i samarbete mellan Nyckeltalsinstitutet och Arendra.
En kombination av hälsoekonomisk kunskap ihop med expertkunskap inom praktiskt och socialt arbetsmiljöarbete som ger deltagarna praktiskt stöd och vägledning i situationer där skillnaden mellan att göra rätt och fel kan vara en miljonkronorsfråga. Genom ekonomiska och humana incitatment agerar vi för en hållbar arbetshälsa.

Kursledare:
Anders Johrén, civilekonom och nyckeltalsexpert på Nyckeltalsinstitutet. Anders arbetar med utbildningar, utredningar och konsultation, framför allt med ekonomiska argument kring personalfrågor. Han är en av Sveriges främsta personalekonomiska analytiker inom arbetsmiljö, hälsotal och friskvårdssatsningar.
Tina Ekström, VD Nyckeltalsinstitutet AB. Tina arbetar med försäljning, workshop och utbildningar inom personalekonomi och har en gedigen bakgrund inom HR med många års erfarenhet som operativ samt strategisk chef.
Annika Stenberg, utbildare, konsult och delägare Arendra AB. Annika har arbetat med affärsutveckling avseende arbetsförmågebedömningar och rehabiliteringsprocesser hos stora kunder i över tjugo år. Både som ansvarig chef, kvalitets- och kundansvarig.
Susanna Linder, utbildare, konsult och delägare Arendra AB. Susanna har en medicinsk bakgrund inom fysioterapi, har arbetat i uppdrag och med affärsutveckling tillsammans med försäkringsbolag och arbetsgivare gällande personalhälsa i över femton år. Både som ansvarig chef, kvalitets- och kundansvarig.

Anmälan och pris

FULLBOKAD

Två heldagar + en halvdags utbildning 
á 19 200: –/deltagare exklusive moms.

Boken ”Hälsosammare livsstil, bättre ekonomi” ingår som kurslitteratur.

Deltagande sker via Webblänk.

Datum och tid:

2-3 februari 2022
11 februari 2022 halvdag

Dag 1 kl. 08.30 – 16.00
Dag 2 kl. 08.30 – 16.00
Dag 3 kl. 08.30 – 12.00

Anmälan är bindande men kan överlåtas.

Utbildningen är fullbokad

Om oss
nyckeltals institutet red

Nyckeltalsinstitutet AB gör sedan 1996 årliga systematiska mätningar avseende personalekonomiska nyckeltal. Genom Nyckeltalsinstitutets verksamhet har definitioner för nyckeltal skapats, som idag används av många företag och organistationer i Sverige. 

Dela gärna detta

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin