HR-analys i excel

Fördjupa dina kunskaper om nyckeltal och lär dig att beräkna sambanden mellan nyckeltal och analysera trender. Praktiska övningar i Excel och USB med modeller samt excelformler ingår som kurslitteratur.
Läs mer om HR-analys i excel

Personalekonomi

Alternativkostnad, ekonomisk argumentation & schabloner inom HR. Träna dig i att räkna på olika personalåtgärder, till exempel kompetensutveckling, omorganisation, alternativkostnader m.m.
Läs mer om Personalekonomi

Statistik för HR

Syftar till att stärka deltagarnas kunskaper i statistik och deras förståelse för hur statistiken kan hjälpa till att styra verksamheten, påverka framgångsmåtten, samt skapa ett strukturerat och säkerställt arbete med databearbetning.
Läs mer om utbildningen Statistik för HR

Hittar du inte det du söker?

Nyckeltalsinstitutet arrangerar både öppna och företagsanpassade utbildningar samt seminarier inom bland annat HR Business, personalekonomi och HR nyckeltal. Företagets egna processer och arbetssätt används som utgångspunkt i övningar och analyser.

Referenser

Kontakta oss om du vill ha en personlig referens eller själv tala med någon som tidigare gått en utbildning.

”Engagerade, kunniga och professionella lärare med en bra mix mellan konkret och vision i arbetet kring nyckeltal i stort.”

”Många bra praktiska övningar att ta med sig hem för det fortsatta arbetet. Jag har fått mer argument och kunskap inom personalekonomi och nyckeltal.”

KONTAKTA OSS
Bokningsregler

Kurstillfällen

Statistik för HR

Datum planeras

Nyckeltal grundutbildning

7 okt  2020

HR-analys i excel

Datum planeras

Personalekonomi

11 – 12 november 2020

Anmäl dig här