Stora Nyckeltalsdagen syftar till att hylla de företag och organisationer som vill vara en Hållbar och Attraktiv Arbetsgivare – samt att sprida kunskap om hur personalekonomiska nyckeltal – People Analytics – ger konkreta insikter och underlag för hur organisationen faktiskt mår.

Årets tema: Inkluderande arbetsplatser!

I år välkomnar vi även Morgan Alling som årets inspirationsföreläsare och Anna Dyhre som dagens moderator.

En förmiddag med härliga inspirationsföreläsningar.

Deltagande kan ske dels fysiskt på plats i Magasinet på Münchenbryggeriet, Stockholm eller digitalt via teamslänk då vi livesänder eventet.

Dagens inspirationsföreläsare: Morgan Alling!
Morgan är en av Sveriges mest eftertraktade och populära föreläsare inom konflikthantering och konsten att hantera besvärliga människor. Med humor och värme blandar han sina egna livserfarenheter med den senaste forskningen inom beteendevetenskap. Psykologi och praktiska råd om hur man kan vända negativa mönster och strukturer på arbetsplatsen. Morgan var nominerad till årets HR profil av Sveriges HR förening 2018 och är författare till boken Kriget är slut.

Dagens moderator : Anna Dyhre!
Anna håller i trådarna på scen under Stora Nyckeltalsdagen. Hon ställer de kluriga frågorna till gästföreläsarna som vi alla funderar på.

Övriga programpunkter på scen:

Anders Johrén, expert Nyckeltalsinstitutet:
Presentation av Nyckeltalsportalen och årets databas. En guidad tur i årets resultat med nya samband och intressanta HR nyckeltal.

Bino Catasús, professor redovisning och revision, Stockholms Universitet:
I en rörig omvärld gäller det att ha en plan, och personalen är fortsatt företagets främsta tillgång.

Henrik Fontin, HR & Kommunikationschef, Jernhusen AB:
Vinnare för tredje året i rad med bästa resultat i  Attraktiv Arbetsgivarindex – hur ser du på det som hänt 2020 och vad tror du om framtiden? Det nya normala som alla pratar om – vad innebär det konkret för arbetsgivare i Sverige?

 

Datum och tid:
Fredagen den 25 september kl 08.30 – 12.00

Plats:
Münchenbryggeriet, Magasinet Söder Mälarstrand 25, Stockholm
Samt möjlighet till digitalt deltagande via teamslänk.


Program:

08.30 Incheckning och kaffe

09.00 Morgan Alling – Hur förebygger vi mobbning på arbetsplatser?

10.30 Årets databas och resultat! Anders Johrén, Nyckeltalsinstitutet.

10.50 Hösten 2020 – det nya normala – vad innebär det för vår personalekonomi? Bino Catasús, professor Stockholms Universitet.

11.00 Henrik Fontin, Jernhusen AB, årets vinnare i Attraktiv Arbetsgivarindex, i samtal med Anna Dyhre om nutid och framtid som arbetsgivare.

11.30 Avslutning
 

Vi följer självklart FHM:s rekommendationer gällande storlek på grupp, säkerhetsavstånd m.m. Vi kan därför endast välkomna ett begränsat antal deltagare på plats. Men vi kompenserar det med att livesända eventet via teams. Länk för deltagande skickas ut i bekräftelse på anmälan till eventet.

Välj om du vill delta via webben eller på plats när du fyller i anmälningsformuläret.

 

Anmäl dig här