Stora Nyckeltalsdagen 6 maj 2020

Stora Nyckeltalsdagen syftar till att hylla de företag och organisationer som vill vara en Hållbar och Attraktiv Arbetsgivare – samt att sprida kunskap om hur personalekonomiska nyckeltal – People Analytics – ger konkreta insikter och underlag för hur organisationen faktiskt mår.

Årets tema: Inkluderande arbetsplatser!

I år välkomnar vi även Morgan Alling som årets inspirationsföreläsare och Anna Dyhre som dagens moderator och prisutdelare.

Läs mer och anmäl dig här

Dagens inspirationsföreläsare: Morgan Alling!

Morgan är en av Sveriges mest eftertraktade och populära föreläsare inom konflikthantering och konsten att hantera besvärliga människor. Med humor och värme blandar han sina egna livserfarenheter med den senaste forskningen inom beteendevetenskap. Psykologi och praktiska råd om hur man kan vända negativa mönster och strukturer på arbetsplatsen. Morgan var nominerad till årets HR profil av Sveriges HR förening 2018 och är författare till boken Kriget är slut.

Dagens moderator och prisutdelare: Anna Dyhre!

Anna håller i trådarna på scen under Stora Nyckeltalsdagen. Hon ställer de kluriga frågorna till gästföreläsarna som vi alla funderar på, och kommer med energi och glädje dela ut priser och hylla pristagarna i årets stora utmärkelse!